Arrancamos el 1º trimestre

Benvolgudes famílies,

La comissió d’extraescolars desitja que hagueu passat un bon estiu i que tinguem un bon curs. Us volem presentar les propostes d’activitats per aquest primer trimestre. Hem ampliat força l’oferta. A l’hora de triar les activitats, ens hem basat en els interessos de les famílies segons l’enquesta que es va fer a final del curs passat. Esperem que us agradin. 

Piscina  (inici 7 d’octubre)

Natació infantilDe 16.45h a 17.30hDijousC.E.Mediterrani47,5 € / trimestre *(11 sessions)
Natació primàriaDe 16.45h a 17.30hDijousC.E.Mediterrani33 € / trimestre * (11 sessions)

*Hi ha la possibilitat de poder tenir beca de l’Ajuntament de Barcelona.

Expressa’t amb el cos (inici 6 d’octubre)

DescripcióUn espai on nens i nenes contacten amb el seu cos  i s’expressen amb ell, expandint la seva creativitat i autoestima, explorant i coneixent les seves emocions, així com el potencial del “nosaltres”
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitat1r, 2n i 3r de primària
Dia i hora Els dimecres de 16h a 17.15h
Lloc de realitzacióTeatre de l’escola
Preu trimestral50 euros (10 sessions)

Iniciació al Circ (inici 4 d’octubre) 

DescripcióL’oportunitat d’acostar el món del circ als infants de l’escola perquè puguin experimentar les diferents tècniques a un nivell inicial: acrobàcia, malabars, equilibris, etc.
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitatDe 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dilluns de 16h a 17.15h
Lloc de realitzacióTeatre de l’escola
Preu trimestral55 euros (9 sessions). Material inclòs

Costura creativa (inici 4 d’octubre) 

DescripcióUn espai de calma i creació que afavoreix als infants a  desenvolupar la seva imaginació i creativitat, a partir de fils, teixits i agulles. La costura és una  eina molt bonica per crear i explorar, que ens ajuda a desconnectar de pantalles i ritmes  accelerats. Principalment farem brodats i  petits peluixos o creacions a mà, però tindrem una màquina de cosir i anirem aprenent a fer-la  anar a poc a poc. 
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitatDe 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dilluns de 16h a 17.15h
Lloc de realitzacióAula de l’escola
Preu trimestral50 euros (9 sessions). Material inclòs
Tallerista🧷✂️ la profesora de costura se llama Laura Barriendos y vive en el barrio. Para conocerla mejor: « Soc modista, patronista i directora de lleure, i el que més m’agrada és acompanyar a descobrir la costura, perquè no només és el fet de cosir, sinó també l’espai i l’ambient que es crea. He estat sempre vinculada amb els infants, i fa tres anys que em dedico a impartir classes a infants, adolescents i adults. He cosit vestits de núvia i vestuaris teatrals, i també he descosit molt! »

Música (inici 5 d’octubre) 

DescripcióTreballarem des de la concepció de la música com a joc. Un espai on experimentar lliurement amb els sons i aprendre a comunicar-se a través d’ells. Mitjançant activitats d’expressió rítmico-musical, vocal i corporal, deixarem fluir les emocions en un ambient inclusiu i integrador.
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitatP5, 1r i 2n de primària
Dia i hora Els dimarts de 16h a 17.15h
Lloc de realitzacióAula de música de l’escola
Preu trimestral45 euros (9 sessions)
Tallerista🎼 🎶 la profesora de música se llama Adriana Lorenzo. Para conocerla un poco mejor: « Actualmente trabajo como profesora de piano, violoncello, lenguaje musical y música y movimiento en diferentes escuelas de música de Barcelona. He trabajado como profesora en conservatorios, escuelas de música municipales y privadas y en cursos de verano. Soy licenciada en violoncello, habiendo hecho cursos de perfeccionamiento tanto de cello como de cello barroco, y graduada en Musicología por la UAB con mención en gestión musical. »

Patinatge (inici 7 d’octubre) 

DescripcióGràcies a l’activitat de patinatge podem desenvolupar aspectes com la coordinació general i específica, l’equilibri o la potència, a banda de qüestions tan importants com la seguretat (pròpia i de la resta de persones) i el respecte per l’entorn. Tot això mitjançant circuits, curses i jocs que ens faciliten l’aprenentatge de la tècnica de l’esport i l’execució de figures de diferent dificultat.
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitatDe 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dijous de 16h a 17.15h
Lloc de realització i recomanacióPista de l’escola. Important: portar patins (en línia o de 4 rodes) y casc. Genolleres recomanades.
Preu trimestral60 euros (11 sessions). Possibilitat de beca de l’Ajuntament
Aviso importante 📌Sentimos las molestias, pero ha habido una confusión y al final la actividad de PATINAJE NO se puede beneficiar de la BECA del ayuntamiento para las familias. Intentaremos que entre para el curso que viene, 2022-2023.

Escacs (inici 6 d’octubre)  (obligatori ús de mascareta)

DescripcióEDAMI ens convida a descobrir el món dels escacs. Els participants aprendran a pensar millor, a prendre decisions, a assumir responsabilitats. La força pedagògica dels escacs es manifesta, gràcies al seu vessant lúdic, en l’autoestima, l’autocontrol i en la formació de la personalitat per mitjà de la reflexió-acció
Edat dels infants a la qual va adreçada l’activitatDe 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dimecres de 16h a 17.15h
Lloc de realitzacióAula de l’escola
Preu trimestral70 euros (10 sessions). Material inclòs

Comentaris:

  • Segons la normativa vigent de prevenció de la Covid-19, es poden barrejar els grups bombolla per a fer activitats extraescolars però cal portar la mascareta en tot moment (excepte en activitats esportives). Les estances interiors estaran ben ventilades abans, durant i després de l’activitat. Així mateix, caldrà respectar les distàncies de seguretat sempre que sigui possible en el desenvolupament de les activitats. 
  • Es tindrà en compte el diferent horari de sortida de l’escola dels infants en l’organització de les activitats.
  • Totes les activitats requereixen un nombre mínim d’inscrits (8) per tal que es puguin portar a terme.  Cap de les activitats oferides està subvencionada aquest trimestre.
  • L’últim dia d’activitats tindrà lloc la setmana de l’13 de desembre.
  • Per a poder participar en les activitats extraescolars cal haver pagat la quota de 25 euros com a membre de l’AFA en el curs 2021/22 (una quota per família) i l’assegurança (5 € per nen). Aquests dos pagaments es fan una sola vegada per any escolar,  serveixen per a tot el curs 21-22.

Inscripció:

Via internet:

  • Enviar el document «FULL D’INSCRIPCIÓ activitats extraescolars 2021-2022 – 1r trimestre» emplenat i signat + el comprovant de pagament a l’email extraescolarscavallbernat@gmail.com fins el dilluns 27 de setembre. Transferència bancària al compte ES61 0081 1838 4800 0101 3403. Posar nom de l’alumne, curs i activitat a l’apartat de concepte del pagament.

(El full d’inscripció s’adjunta a aquest email però també es pot demanar al correu extraescolarscavallbernat@gmail.com i us ho reenviarem)

Presencialment:

  • Les inscripcions es faran el proper dilluns 27 de setembre de 16.30h a 17.30h al PATI de la PALMERA. Cal portar els comprovants de pagament o bé pagar en efectiu en el moment de la inscripció. Agrairem que porteu els diners justos.

IMPORTANT: Tancament de les inscripcions el dia 27 de setembre. No es faran inscripcions fora d’aquestes dates.

Correu comissió d’extraescolars:   extraescolarscavallbernat@gmail.com

Blog de l’AFA:                                     afaescolacavallbernat.wordpress.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s