Per fi el passat el 15 de desembre (2021) vam poder organitzar el nostre Mercat d’Intercanvi en format presencial, veient-nos les cares per poder intercanviar roba, sabates, joguines, contes o allò que fos que les famílies volguessin intercanviar. Aprofitant la relaxació de les mesures de distanciament pel Covid i l’esperit nadalenc vam obtenir el permís de l’Escola per organitzar-lo al Pati del col·legi Fins ara era un mercat virtual que es gestionava mitjançant un grup de WhatsApp, obert a totes les famílies de l’escola (sòcies o no sòcies de l’AFA). La finalitat daquest mercat és lintercanvi de totes aquelles coses que tenim a casa i que ja no utilitzem. Et recordem que si encara no ets al grup de WhatsApp del Mercat pots preguntar a qualsevol integrant de l’AFA oa la delegada de la teva classe perquè et doni l’enllaç i entra tu mateix.

Por fin el pasdo el 15 de diciembre (2021) pudimos organizar nuestro Mercado de Intercambio en formato presencial, viéndonos las caras para poder intercambiar ropa, zapatos, juguetes, cuentos o lo que fuese que las familias quisieran intercambiar. Aprovechando la relajación de las medidas de distanciamiento por el Covid y el espíritu navideño obtuvimos el permiso de la Escola para organizarlo en el Patio del colegio
Hasta ahora era un mercado virtual que se gestionaba a través de un grupo de WhatsApp, abierto a todas las familias de la escuela (socias o no socias del AFA).
La finalidad de este mercado es el intercambio de todas aquellas cosas que tenemos en casa y que ya no utilizamos. Te recordamos que si todavía no estás en el grupo de WhatsApp del Mercadillo puedes preguntar a cualquier integrante del AFA o a la delegada de tu clase para que te dé el enlace y entra tú mism@.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s