Ja farà dues setmanes que la Fàtima, una de les mares membres de l’AFA, va ser desnonada i enviada a un pis compartit a Gàrcia, lluny de d’escola, dificultant els vincles de suport mutu entre famílies. Des de l’AFA i també des de l’escola denunciem la precarietat extrema a nivell d’habitatge a la que es veuen exposades masses famílies de l’escola.
Demanem a l’Ajuntament de Barcelona i al Govern de la Generalitat posin tots els mitjans necessaris per garantir el dret a un habitatge digne i pròxim als centres educatius.
Donem les gràcies per la seva implicació, al GHAS (grup d’Habitatge de Sants) i a l’Escoleta Popular de la Bordeta.
I per descomptat una agraiment infinit a les famílies de l’escola que altra vegada practicant el suport mutu, em tornat a demostrar, que som una petita escola amb un cor molt gran.

Des de l’AFA em iniciat una campanya de cerca de pis per la Fàtima i les seves criatures, busquem un propietari o propietaria disposada a pactar un lloguer social amb el recolzament de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Dies després del desnonament, l’AFA va fer públic aquest comunicat, que va tenir força repercusió a les xarxes socials, i que va servir per a que diversos mitjans de comunicació es posesin en contacte amb nosaltres per conèixer la realitat de les famílies que han patit un desnonament

Entrevista a Fátima en Sants3radio

La Fàtima busca un nou habitatge assequible als nostres barris per poder recuperar la seva vida i la dels seus quatre fills. Al #SantsMontjuïcAlDia l’hem entrevistada per conèixer com és el seu dia a dia des que la van desnonar del pis on vivien.
https://t.co/javyjrAV75 pic.twitter.com/lBoHQadgEc

Entrevista a l’AFA Cavall Bernat, mobilitzada pel desnonament d’una mare a la Bordeta

https://beteve.cat/basics/entrevista-a-lafa-cavall-bernat-mobilitzada-pel-desnonament-duna-mare-a-la-bordeta/?utm_medium=social&utm_source=whatsapp&utm_campaign=beteve

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s