Volem un parc de qualitat a la Rambleta. Estat actual de la zona degradada

Des de l´AFA de l´escola Cavall Bernat reivindiquem una millora dels espais al voltant de l´escola. Especialment, protestem per la degradada zona verda situada sobre l’escola a la rambla Badal. És per això que les famílies iniciaran una sèrie dactivitats lúdiques en aquest espai per transformar-lo. Deixem escrit en aquest post un petit manifest i convidem a col·laborar a les associacions de veïns, altres AFAs i particulars escrivint un comentari en aquest post

Els barris de Sants, en especial Sants-Badal i la Bordeta, pateixen un gran dèficit d’espais per jugar, degut tant a la manca de parcs, com a la poca diversitat i mal manteniment de les infraestructures existents.
Els espais de joc al carrer són imprescindibles per a la vida d’un barri, ja que serveixen de punt de trobada i relació entre les veïnes. Però sobretot, garantir la possibilitat de fer un joc divers i social és un dret d’infància, pel qual cal vetllar especialment a la ciutat, densa i hostil amb les criatures.
Des de l’AFA de l’escola Cavall Bernat iniciem una campanya per aconseguir un nou parc pel barri, situat a la Rambla de Badal a l’altura del carrer Burgos.
Volem un parc de qualitat, envoltat de verd i que permeti fer un joc divers, respectant la diversitat d’interessos existent en la canalla.
Ens ajudes a fer-lo possible?

[CAST] Desde el AFA de la escuela Cavall Bernat reivindicamos una mejora de los espacios alrededor de la escuela. En especial, protestamos por la degradada zona verde situada encima de la escuela en la rambla Badal. Es por ello que las familias iniciarán una serie de actividades lúdicas en ese espacio para transformarlo. Dejamos escrito en este post un pequeño manifiesto e invitamos a colaborar a las asociaciones de vecinos, otras AFAs y particulares escribiendo un comentario en este post

Los diferentes barrios de Sants, especialmente Sants-Badal y la Bordeta, sufren un gran déficit de espacios para el juego de las criaturas, debido tanto a la falta de parques, como a la poca diversidad y mal mantenimiento de las infraestructuras existentes.
Los espacios de juego en la calle son imprescindibles para la vida de un barrio, puesto que sirven de punto de encuentro y relación entre las vecinas. Pero sobre todo, garantizar la posibilidad de hacer un juego diverso y social es uno de los derechos de la infancia, por lo que es necesario velar por ellos, especialmente en una ciudad, densa y hostil con las criaturas.
Desde el AFA de la escuela Cavall Bernat iniciamos una campaña para conseguir un nuevo parque para el barrio, situado en la Rambla de Badal a la altura de la calle Burgos.
Queremos un parque de calidad, rodeado de verde y que permita hacer un juego diverso, respetando la diversidad de intereses existente en los niños.
¿Nos ayudas a hacerlo posible?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s