Participa!!
Juntes fem AFA: participa-hi!!

Qui som?

És l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola, s’anomena així per atendre i entendre la diversitat de models familiars que formen l’escola.

Que fem?

  • L’AFA és el principal interlocutor entre l’escola i les families, representant-les com a entitat davant la Direcció i el Consell Escolar des d’on donem suport al projecte educatiu de l’escola i treballem per al benestar dels infants.
  • Promovem  valors de convivència, interculturalitat, igualtat de gènere i tolerància en un entorn divers i de gran riquesa social.
  • Fem possible les activitats extraescolars, el casal d’estiu, la reutilització de llibres, les festes, l’acces a totes les families de l’espai d’acollida, etc.
  • Generem espais de sociabilitat, coneixença i supot mutu per a tota la comunitat escolar.
  • Treballem per la recerca de subencions i recursos que ens ajudin a fer possible tots aquests projectes.

A l’AFA  treballem totes les sòcies de manera horitzontal i assambleària . Els seus membres es comprometen a desenvolupar els objectius decidits en assemblea i a vetllar pel seu compliment.

Ens cal la participació de tots i totes.

Podeu formar part de les diferents comissions de forma activa o bé col.laborar de manera puntual als projectes que anem anunciant.

És molt important poder comptar  la amb l’aportació econòmica anual. La quota de soci/sòcia de l’AFA és de 25€ per família i permet tirar endavant les diferents accions i projectes.

JUNTES FEM L’AFA, PARTICIPA-HI!!

 

 

. Correo AFA: ampa.cavallbernat@gmail.com

. Bloc AFA: https://afaescolacavallbernat.wordpress.com/

. Facebook: AFA Escola Caval Bernat

. Twitter: @CavallBernatAFA