EXTRAESCOLARS 2021-2022 – 3n trimestre

Benvolgudes famílies

Des de la comissió d’extraescolars us fem arribar la proposta d’activitats per al tercer trimestre d’enguany.

Piscina (inici 21 d´abril) 7 sessions

Descripció: Les activitats aquàtiques són ideals per al desenvolupament harmònic de les7 persones, millorant les habilitats bàsiques (flotació, respiració, propulsió) i les específiques (salts, girs, tècnica d’estils i esports aquàtics) mitjançant experiències divertides segons l’edat dels infants.

Edat De P3 a 6è de primària
Dia i hora Dijous de 16.45h a 17.30h
Lloc de realització C.E.Mediterrani
Preu trimestral Infantil 47,5 € / trimestre Primaria 33 € / trimestre

Iniciació al Circ (inici 25 d´abril) 6 sessions

Descripció: L’oportunitat d’acostar el món del circ als infants de l’escola perquè puguin experimentar les diferents tècniques a un nivell inicial: acrobàcia, malabars, equilibris, etc.

Edat De 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dilluns de 16h a 17.15h
Lloc de realització Teatre de l’escola
Preu trimestral 45 euros. Material inclòs

Música  (inici 19 d´abril) 7 sessions

Descripció: «La música ajuda els infants a entendre i expressar les seves emocions. També a desenvolupar la seva memòria, creativitat i sensibilitat. Partint d’aquesta certesa, la classe de música gira en torn de tot tipus de jocs musicals on es treballa la psicomotricitat, el ritme, l’escolta, la coordinació, etc. També treballem molt amb contes musicals, on la imaginació ens duu a través de tot tipus de músiques. 

Edat P5, 1r i 2n de primària
Dia i hora Els dimarts de 16h a 17.15h
Lloc de realització Aula de música de l’escola i aula ordinària
Preu trimestral 45 euros

Patinatge (inici 21 d´abril) 7 sessions

Descripció: Gràcies a l’activitat de patinatge podem desenvolupar aspectes com la coordinació general i específica, l’equilibri o la potència, a banda de qüestions tan importants com la seguretat (pròpia i de la resta de persones) i el respecte per l’entorn. Tot això mitjançant circuits, curses i jocs que ens faciliten l’aprenentatge de la tècnica de l’esport i l’execució de figures de diferent dificultat.

Edat De 1r a 6è de primària
Dia i hora Els dijous de 16h a 17.15h
Lloc de realització i recomanacióPista de l’escola. Important: portar patins (en línia o paral·lel) i casc. Genolleres recomanades.
Preu trimestral 45 euros

Més informació a tenir en compte:

  • La setmana del 6 de juny comença la jornada intensiva a l’escola i per tant, les activitats extraescolars no tindran lloc a partir d’aquesta data. Per aquest motiu el nombre de sessions d´extraescolars en aquest tercer trimestre és més reduït.
  • Segons la normativa vigent de prevenció de la Covid-19, es poden barrejar els grups bombolla per a fer activitats extraescolars però cal portar la mascareta en tot moment (excepte en activitats esportives). Les estances interiors estaran ben ventilades abans, durant i després de l’activitat. Així mateix, caldrà respectar les distàncies de seguretat sempre que sigui possible en el desenvolupament de les activitats. 
  • Es tindrà en compte el diferent horari de sortida de l’escola dels infants en l’organització de les activitats, tenint cura dels infants en tot moment.
  • Totes les activitats requereixen un nombre mínim d’inscrits (8) per tal que es puguin portar a terme. Cap de les activitats oferides està subvencionada aquest trimestre.  
  • Per a poder participar en les activitats extraescolars cal haver pagat la quota de 25 euros com a membre de l’AFA en el curs 2021/22 (una quota per família) i l’assegurança (5 € per infant). Aquests dos pagaments es fan una sola vegada per any escolar; serveixen per a tot el curs 21-22.

Inscripció: 

Via internet:  Per tal de fer més àgil el procés d’inscripcions, hem elaborat un formulari d’inscripció que cal omplir amb totes les dades corresponents. A més, cal fer la transferència bancària al compte ES61 0081 1838 4800 0101 3403. Posar nom de l’alumne, curs i activitat a l’apartat de concepte del pagament. i enviar el comprovant de pagament al correu d’extraescolars (extraescolarscavallbernat@gmail.com)

Presencialment:  Les inscripcions es faran el proper dijous 31 de mar de 16.30h a 17.30h al PATI de la PALMERA. Cal portar els comprovants de pagament o bé pagar en efectiu en el moment de la inscripció. Agrairem que porteu els diners justos. Disposarem de fulls d’inscripció per a qui prefereixi el paper. No obstant, el més desitjable és haver omplert el formulari online prèviament a la cita presencial.

IIMPORTANT: Tancament de les inscripcions el dia 1 d´abril a les 23:59. No es faran inscripcions fora d’aquestes dates. 

Correu comissió d’extraescolars: extraescolarscavallbernat@afacavallbernat