OFERTA D’EXTRAESCOLARS, 2n trimestre 23-24

CAPOEIRA. Combinació d’art marcial, dansa i música
(Freedom Inneh)

Treballa la coordinació, el ritme, l’equilibri, la força i els reflexos amb aquest joc de lluita i dansa d’origen afro-brasiler.
En la part musical, es treballa el cant, el desenvolupament rítmic i l’aprenentatge de diversos instruments de percussió: tambor o tabac, pandereta, ago-go, recu-recu i birimabau. Es posa l’èmfasi en la importància de la disciplina i la concentració, ajudant els nens a millorar la seva capacitat per seguir instruccions i mantenir-se centrats.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: 3r, 4t, 5è, 6è de primària
PREU: 78€/3 mesos
HORARI: Dimecres, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Teatre de l’escola o sala de psico


NATACIÓ. Aprèn a nedar o perfecciona la tècnica
(Club Mediterrani)

L’objectiu és adquirir un bon domini de l’aigua, de les habilitats pròpies de la natació i, pels més avançats, millorar el condicionament físic.
Les activitats aquàtiques són ideals per al desenvolupament harmònic de les persones, millorant les habilitats bàsiques (flotació, respiració, propulsió) i les específiques (salts, girs, tècnica d’estils i esports aquàtics) mitjançant experiències divertides segons l’edat dels infants.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: Infantil i primària
PREU: Infantil: 60€/3 mesos; primària: 42€/3 mesos
HORARI: Dijous, de 16.25 h a 17.25 h*
*Les famílies han d’acompanyar els infants fins al Club Mediterrani i canviar-los al vestidor. Classe: 16.45 h a 17.25 h
LLOC: Club Esportiu Mediterrani


MÚSICA. Canta i apropa’t a les percussions
(Pedro Fullana, professor de bateria i combo, Escola Diesi)

A través de la dansa, el cant, el joc rítmic, la percussió i la improvisació, l’objectiu és que els alumnes desenvolupin la seva creativitat musical i ampliïn el seu repertori musical amb diverses propostes estilístiques.
Les idees que aporten els alumnes al grup serveixen per crear patrons rítmics i melòdics i incorporar-los a les cançons i obres proposades. Incorporem instruments com bateria i percussió orff i així s’arriba a treballar les qualitats del so i elements musicals des d’un enfocament experimental i sensorial.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: P5, 1r i 2n
PREU: 55€/3 mesos
HORARI: Dimarts, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Aula de música de l’escola


FUTBOL NO COMPETITIU. Descobreix el futbol cooperatiu
(Club Esportiu Màgic Sants)

L’objectiu és practicar i gaudir del futbol, seguint regles diferents i trencant amb els estereotips.
En un ambient lúdic i recreatiu, tots i totes les participants gaudiran d’aquest esport aprenent valors com la solidaritat, el respecte i l’esforç, amb l’acompanyament continu de la màxima protagonista: la pilota.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: 3e, 4t, 5è, 6è de primària
PREU: 69€/3 mesos
HORARI: Dimecres, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Pista de l’escola


CIRC. Juga, experimenta i emociona’t
(Joselito – Circo Zig Zag)

L’objectiu es dotar d’una bona base de tècniques corporals i de circ com eines d’expressió i comunicació. Fomentar l’esforç personal i de responsabilitats. Aprendre a jugar, treballar i conviure en grup. Aprenem a millorar i desenvolupar les facultats relatives a la representació i presentació: l’habilitat, la coordinació motriu i motricitat; la creativitat i fantasia; la cooperació i comunicació. L’entrenament conjunt reforça l’empatia i la cooperació dins del grup. Els infants guanyen confiança.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: 3r, 4t, 5è, 6è de primària
PREU: 91€/3 mesos
HORARI: Dilluns, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Teatre de l’escola o sala de psico


PATINATGE. Aprèn a patinar sobre rodes o perfecciona la tècnica
(Valors)

L’objectiu és desenvolupar aspectes com la coordinació general i específica, l’equilibri o la potència, a banda de qüestions tan importants com la seguretat (pròpia i de la resta de persones) i el respecte per l’entorn.
Circuits, curses i jocs ens faciliten l’aprenentatge de la tècnica de l’esport de patinatge i l’execució de figures de diferents dificultats. S’afinen els reflexos, ja que es requereix una alta concentració per detectar els obstacles. Partim de la premissa d’aprendre tant des de la disciplina com de la diversió.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: Primària
PREU: 60€/3 mesos
Material obligatori: patins i cascos. Genolleres recomanades
HORARI: Dijous, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Pista de l’escola


ARTS PLÀSTIQUES. Creativitat i sensacions
(Susana Nettleton Lasheras)

L’objectiu és fomentar la creativitat dels infants, anant descobrint millor els seus gustos i el seu món interior, compartir amb els altres les seves creacions i gaudir creant i aprenent.
Aprendrem diferents tècniques d’expressió com pintura amb acrílics o aquarel·la, fer collage amb elements de la natura, segells per estampar sobre tèxtil, feltre amb aigua i sabó, brodat i altres tècniques relacionades amb el tèxtil. Experimentar amb diferents textures de materials: teles, fils, llana, fulles d’arbres, flors… afavoreix el sentit del tacte i la percepció de les sensacions.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
CURSOS: Primària
PREU: 65€/3 mesos, material inclòs
HORARI: Dilluns i dijous, de 16 h a 17.15 h
LLOC: Aula classe de l’escola


Descarrega el fullet complet de les extraescolars amb tota la informació.