Avui, 24 de gener de 2023, Dia Internacional de l’Educació, famílies i docents ens hem concentrat a la sortida de l’escola per l’educació inclusiva.

La campanya #JoTambéHiVullAnar neix amb l’objectiu de donar a conèixer socialment la manca de desplegament del Decret d’educació inclusiva i les conseqüències d’aquesta omissió del deure per part del Departament d’Educació.

A dia d’avui els infants amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) no tenen garantits els seus drets. En molts casos aquestes nenes i nens es veuen apartats de les seves companyes perquè les seves necessitats no poden ser ateses a l’aula ordinària, a les sortides, a les colònies, a les activitats extraescolars o al menjador.

La campanya #JoTambéHiVullAnar ha engegat aquest 24 de gener dues accions:

1- Concentracions simultànies davant els centres en acabar l’horari lectiu.

2- Suport per xarxes socials fent-se una foto portant una sabata diferent a cada peu i compartint-la amb algun hashtag de la campanya: #JoTambéHiVullAnar #JoTambéVullAnarAClasse #JoTambéVullAnarAlMenjador #JoTambéVullAnarDeColònies #JoTambéVullAnarALesExtraescolars

El Cavall Bernat s’hi ha sumat a totes dues!

🟠 Perquè si no és inclusiva, no és educació!

https://affac.cat/affac/jo-tambe/

Hoy, 24 de enero de 2023, Día Internacional de la Educación, famílias y docentes nos hemos concentrado a la salida de la escuela por la educación inclusiva.

La campaña #JoTambéHiVullAnar nace con el objetivo de dar a conocer socialment la falta de despliegue del Decret d’educació inclusiva y las consecuencias de esta omisión del deber por parte del Departament d’Educació.

Hoy en día los niños y niñas con Necesidades Específicas de Soporte Educativo (NESE) no tienen garantizados sus derechos. En muchos casos estos niños y niñas se ven apartados de sus compañeros porque sus necesidades no pueden ser atendidas en el aula ordinaria, en las salidas, en las colonias, en las actividades extraescolares o en el comedor.

La campaña #JoTambéHiVullAnar ha puesto en marcha dos acciones este 24 de enero:

1- Concentraciones simultáneas ante los centros al acabar el horario lectivo.

2- Apoyo por redes sociales haciéndose una foto con un zapato diferente en cada pie y compartiéndola con algún hashtag de la campaña: #JoTambéHiVullAnar #JoTambéVullAnarAClasse #JoTambéVullAnarAlMenjador #JoTambéVullAnarDeColònies #JoTambéVullAnarALesExtraescolars

¡Cavall Bernat se ha sumado a ambas iniciativas!

🟠 Porque si no es inclusiva, ¡no es educación! https://affac.cat/affac/jo-tambe/

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s